INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Svetovanja potekajo v naravi tako, da hkrati naredimo tudi nekaj za svoje zdravje.

Za osebno svetovanje se lahko naročite po mailu info@zdravje-postenje.si, navedete svoja pričakovanja in trenutne težave. Dogovorimo se za termin in tretma, ki bi ustrezal točno vam. Cena prvega posveta je 45 €, v kolikor pa se dogovorimo za individualni tretma, pa so cene oblikovane glede na program.

Svetovanja po telefonu 090 4005

(cena na minuto je odvisna od vašega operaterja)

Taka oblika svetovanja je namenjena tistim, ki se ne morete osebno udeležiti individualnega programa in si že takoj pridobite koristne informacije o vašem zdravem življenju.
Bolj boste iskreni do sebe in povedali vaše navade, prej bom lahko sestavila kvalitetni program in lažje boste dosegli svoje cilje.

V kolikor se odločite za individualni posvet, vas najprej poslušam in nato skušam odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Ničesar vam ne želim vsiljevati, pač pa vam predstaviti rešitve, ki jih vidim iz svojega zornega kota. Največ delam na preventivi, saj moramo resnično spremeniti stare napačne vzorce, da se lahko posvetimo zdravemu življenju. Čez noč sicer ne gre, da pa se zelo hitro priti do želenih rezultatov. Naj vam bo jasno, da zdravje ni samoumevno. Da smo in da ostanemo zdravi, moramo za to tudi veliko sami narediti. Velik pomen ima zdrava, nepredelana bio hrana, gibanje, gibanje v naravi, naše misli,... Tudi hiša mora imeti vse štiri temelje, če se en temelj podre, se cela hiša zruši... Obnavljajte svoje temelje!


Preberite več

PREVENTIVA PRED RAKOM IN REHABILITACIJA ONKOLOŠKEGA BOLNIKA

Na osnovi lastne izkušnje z bojem proti hudi bolezni, sem spoznala samo sebe. To je najbolj bistvena definicija nas samih, na katero nemalokrat kar pozabimo. Mene je že od otroštva naprej opozarjalo telo, da je nekaj narobe. Slepo sem verjela drugim, da bodo naredili nekaj namesto mene. Naenkrat je bilo za mano že četrt stoletja, pa so se bolezenski znaki še stopnjevali. Po rojstvu hčere, bi morala na ponovno agresivno zdravljenje. Zavedala sem se, da sem že skoraj vse metode uradnega zdravljenja preizkusila in da nimam več časa. Sedaj moram živeti zase in seveda tudi za hči. Imela sem samo informacijo, da se je nekdo pozdravil s postom. Nisem niti vedela kdo, kakšno bolezen je imel,... V sebi sem čutila, da je to prava pot zame. POST. Od naslednjega dne nisem zaužila niti koščka hrane več....moja knjiga 
PREVENTIVA PRED RAKOM IN REHABILITACIJA ONKOLOŠKEGA BOLNIKA.